Hvem er vi?

Det hele startet opp med en tanke og visjon vinteren 2005 - 2006 om å nå ut med de gode nyheten om Jesus til vår by og vårt nærområde. Englevakten er en av flere avdelinger i Pinsekirka Flekkefjord, og drives som en selvstendig enhet med eget styre, budsjett og økonomi. Alt av overskuddet i cafeen og gaver som gis til Englevakten går utelukkende til omsorgsarbeidet. Vi ønsker å gjøre Flekkefjord til den beste byen å bo i.

Vi vil gjøre Jesus synlig og tilgjengelig ved å lage møteplasser for å bringe ut de gode nyhetene om Guds kjærlighet og nåde.

Vi har i flere år jobbet mye med mennesker i mange ulike livssituasjoner, og i løpet av denne tiden har vi opparbeidet en tillit blant flere offentlige instutisjoner og organer som vi har et godt samarbeid med. Igjennom dette samarbeidet kan vi hjelpe mennesker til å komme ut i jobb, øve på sosial kontakt og språk m.m.

Englevakten har idag ca. 6 ansatte og mange frivillge som er med og gjør dette arbeidet mulig. Vi er helt avhengig av at enkeltpersoner og bedrifter støtter arbeidet vårt, og vi er takknemlige for at dere gjør det mulig for oss å hjelpe andre. 

Ønsker du å støtte Englevakten omsorgsarbeid, kan du bli en støttepartner ved å klikke her, eller du kan gi en enkelt gave via vipps (629074)

 

Powered by Cornerstone