Hvem er vi?

Det hele startet opp med en tanke og visjon vinteren 2005 - 2006 om å nå ut med de gode nyheten om Jesus til vår by og vårt nærområde. Englevakten er en av flere avdelinger i Pinsekirka Flekkefjord, og drives som en selvstendig enhet med eget styre, budsjett og økonomi. Alt av overskuddet i cafeen og gaver som gis til Englevakten går utelukkende til omsorgsarbeidet. Vi ønsker å gjøre Flekkefjord til den beste byen å bo i.

Vi vil gjøre Jesus synlig og tilgjengelig ved å lage møteplasser for å bringe ut de gode nyhetene om Guds kjærlighet og nåde.

Vi har i flere år jobbet mye med mennesker i mange ulike livssituasjoner, og i løpet av denne tiden har vi opparbeidet en tillit blant flere offentlige instutisjoner og organer som vi har et godt samarbeid med. Igjennom dette samarbeidet kan vi hjelpe mennesker til å komme ut i jobb, øve på sosial kontakt og språk m.m.

Englevakten har mange frivillge som er med og gjør dette arbeidet mulig, og vi er helt avhengig av støtten som enkeltpersoner og bedrifter/kirker gir til arbeidet vårt. Vi er så takknemlige for at dere gjør det mulig for oss å hjelpe andre. 

Ønsker du å støtte Englevakten omsorgsarbeid, kan du bli en støttepartner ved å klikke her, eller du kan gi en enkelt gave via vipps (629074)

 

Powered by Cornerstone